«Вдячні за свободу»: Національний музей Революції гідності розпочав інформкампанію до Дня Героїв Небесної Сотні

Дата: 17.02.2021 10:20
Кількість переглядів: 634

До роковин наймасовіших розстрілів протестувальників під час Революції гідності Національний музей Революції гідності за інформаційної підтримки  Українського  інституту національної пам’яті розпочав інформаційну кампанію «Вдячні за свободу».

Пам’ятний день 20 лютого встановлений указом Президента у 2015 році. Цього дня вшановуємо тих громадян, які віддали своє життя під час подій Революції гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року) або ж на початках російської агресії проти України у березні та квітні 2014 року, захищаючи ідеали демократії, обстоюючи права та свободи людини.

Під гаслом «Вдячні за свободу» відбуватимуться державні заходи та приватні ініціативи до Дня Героїв Небесної Сотні. Цим слоганом вшановували героїв Майдану й раніше. Але цього року зазначені слова отримали новий візуальний вияв.

Програма заходів у дні пам’яті налічує понад 30 подій, які триватимуть із 16 лютого до 14 березня. Детальна програма за посиланням.

Також в межах кампанії музей оприлюднить низку нових роликів, присвячених героям Небесної Сотні, з циклу «Характери гідності». Відеопроєкт уперше був представлений у 2019 році й зараз налічує 38 відео. Це короткі історії про дитинство, вчинки, стосунки з близькими, мрії та прагнення героїв Небесної Сотні. Розповіді найближчих родичів покликані нагадати нам про ціну свободи та відповідальність за її збереження. Усі випуски доступні на ютуб-каналі музею.

 Історична довідка про Революцію гідності та героїв Небесної Сотні за посиланням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь