Світлана Волошенюк взяла участь в засіданні комісій районної ради

Дата: 17.02.2021 17:26
Кількість переглядів: 745

17 лютого відбулося засідання ряду постійних комісій районної ради з метою підготовки питань до розгляду на сесії, яка відбудеться 18 лютого. Участь у засіданнях взяла також голова Уманської районної державної адміністрації Світлана Волошенюк спільно з головою районної ради Віталієм Олійником та його заступником Богданом Сокуром.

Фото без опису

На засіданні постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення розглянули питання  «Про зняття з контролю районних довгострокових програм» та проєкт районної програми соціального захисту дітей на 2021-2022 роки.

Бюджетна комісія, зокрема, розглянула питання про затвердження передавальних актів Жашківської, Маньківської, Монастирищенської та Христинівської районних рад; про затвердження звітів про виконання Жашківського, Маньківського, Монастирищенського, Христинівського та Уманського районних бюджетів за 2020 рік; про програму  удосконалення роботи органів виконавчої влади  в Уманському районі на 2021 рік. Також планується внесення змін до бюджету Уманського району на 2021 рік.

На комісії з гуманітарних питань обговорили внесення змін до рішення Жашківської районної ради від 20.10.2020 №46-70/УІІ «Про передачу бюджетних установ та майна спільної власності територіальних громад сіл та міста Жашківського району Черкаської області  до комунальної власності Жашківської міської ради».

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь