Відбулась позачергова сесія Уманської районної ради

Дата: 18.02.2021 16:05
Кількість переглядів: 819

18 лютого відбулася позачергова сесія Уманської районної ради, в якій взяла участь голова Уманської райдержадміністрації Світлана Волошенюк, працівники структурних підрозділів райдержадміністрації, представники колишніх Жашківського, Маньківського, Монастирищенського та Христинівського районів. Пленарне засідання проводив голова районної ради Віталій Олійник.

Фото без опису

На початку засідання всі присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять Героїв Небесної Сотні, адже саме 18 лютого 2014 року на Майдані Незалежності в Києві розпочалися найбільш масові втрати протестувальників.  

Першим питанням депутати прийняли у свої ряди нових колег: визнано повноваження депутатів районної ради VІІІ скликання від Черкаської обласної організації політичної партії «Європейська Солідарність» – Діденка Сергія Васильовича та Плахоті Сергія Вікторовича. Відповідно, також були внесені зміни у склад постійних комісій районної ради.

Далі було затверджено звіти про виконання Жашківського Маньківського, Монастирищенського, Христинівського та Уманського районних бюджетів за 2020 рік.

Зокрема, про виконання Уманського районного бюджету доповів начальник фінансового управління райдержадміністрації Микола Коваленко. Він зазначив, що за 2020 рік обсяг доходної частини районного бюджету склав 138952,5 тис. грн, з них надходження до загального фонду – 137138,5 тис. грн, спеціального – 1814 тис. грн. При цьому, по загальному фонду вдалося перевищити доходи над видатками на суму 12888 тис. грн.

Фото без опису

З метою завершення реформи децентралізації влади депутати затвердили передавальні акти Жашківської, Маньківської, Монастирищенської та Христинівської районних рад. Також погоджено передачу Конельськопопівського закладу освіти до комунальної власності Жашківської міської ради.

Цього дня було прийнято дві нові програми: районну програму соціального захисту дітей на 2021-2022 роки та програму удосконалення роботи органів виконавчої влади в Уманському районі на 2021 рік. Водночас, 35 районних довгострокових програм, які діяли в попередні роки, було закрито та знято з контролю.

Також було внесено зміни до рішення районної ради від 24.12.2020 року №2-1/VІІІ  «Про районний бюджет Уманського району на 2021 рік».

Депутати районної ради працювали злагоджено, всі рішення були ухвалені одностайно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь