Підтримка учасників бойових дій

Дата: 03.03.2021 16:14
Кількість переглядів: 603

3 березня виконуючий обов’язки голови Уманської районної державної адміністрації Сергій Жорницький провів засідання комісії з розгляду заяв про виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення особам з інвалідністю, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членам їх сімей, особам, які брали участь у бойових діях на території інших держав, а також членам їх сімей, внутрішньо переміщеним особам, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, деяким категоріям осіб, які брали участь в Революції Гідності, а також членам їх сімей.

Фото без опису

На засіданні розглядалися питання щодо призначення грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення особі з інвалідністю ІІ групи, який захищав незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, жителю смт Маньківка, та щодо перерахунку грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення особам з інвалідністю внаслідок війни, які брали участь у бойових діях на території інших держав, жителям      м. Христинівка та м. Монастирище Уманського району.

Вивчивши матеріали справ, комісія винесла рішення призначити грошову компенсацію за належні для отримання жилі приміщення та провести перерахунок призначених грошових компенсацій  особам з інвалідністю внаслідок війни, які брали участь у бойових діях на території інших держав.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь