«Співпраця влади з інститутами громадянського суспільства є запорукою успішних змін в країні» – Ігор Миклащук  

Дата: 19.03.2021 15:14
Кількість переглядів: 710

Голова Уманської районної державної адміністрації Ігор Миклащук провів робочу зустріч із головою громадської ради при Уманській райдержадміністрації Іриною Рижак та головою ГО «Координаційний центр Захисників Уманщини» Юрієм Рижаком.

Фото без опису

Подружжя Рижаків активно займається громадською і волонтерською діяльністю, спрямовуючи зусилля на розвиток патріотизму та демократичних цінностей в суспільстві, протистоянні Української армії російському агресору. Їхній син Володимир, який добровольцем пішов захищати країну, став першою втратою Уманщини у війні з Росією.

Ірина Рижак коротко розповіла про роботу громадської ради у 2020 році. Незважаючи на загальнонаціональний карантин, викликаний пандемією коронавірусу COVID-19, все ж вдалося реалізувати багато корисних проєктів не лише районного, а й обласного та всеукраїнського масштабу.

Також було обговорено подальші плани співпраці на 2021 рік. Зокрема, найближчим часом планують зайнятися формуванням надзвичайно важливого органу – координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при РДА.

Підсумовуючи зустріч, Ігор Миклащук висловив співчуття пані Ірині та пану Юрію через втрату сина – Захисника України, та щиру повагу за його подвиг. Також подякував подружжю за активність і небайдужість у сприянні розвитку громадського суспільства.

«Сьогодні ми будуємо нову країну – демократичну, патріотичну, європейську, тому ваша участь у цьому процесі – ключова. Власне, інститути громадянського суспільства і є безпосередніми суб’єктами цих змін. А ми, як органи влади, маємо налагодити комунікацію і швидко реагувати на суспільні запити. Тож попереду у нас, переконаний, багато плідної співпраці», - зазначив Ігор Миклащук.  

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь