За недоспані ночі: Діна Гончарук із села Антоніна отримала відзнаку «Мати-героїня»

Дата: 26.03.2021 13:09
Кількість переглядів: 949

Голова Уманської районної державної адміністрації Ігор Миклащук вручив посвідчення та нагрудний знак «Мати-героїня» Гончарук Діні Семенівні, яка проживає в селі Антоніна Уманського району.

Фото без опису

Пані Діна разом з чоловіком дали життя п’ятьом дітям: двом синам і трьом донькам. Троє з них – уже дорослі, усі з гарною освітою. За словами жінки, син працює поліцейським, одна донька – фармацевтом, ще одна – в декреті, а двійко найменших дітей ходять у школу. Найстаршій дочці – 34, наймолодшій – 12. Наразі жінка має уже 6 онуків.

Така велика сім’я для пані Діни – звичне середовище, адже сама виросла в багатодітній родині. Вона – дев’ята із одинадцяти дітей у своїх батьків.

Діна Гончарук довгий час працювала на місцевій фермі, аж поки та не закрилася. Зараз цілком присвячує себе родині. Вона зарекомендувала себе як добросовісна та працелюбна людина, яка з повагою і щирістю ставиться до інших.

Під час спілкування жінка поділилася спогадами про те, як росли діти, вони ж навзамін зворушливо дякували їй за виховання та життєву мудрість.

«Мама завжди навчала, що головне – бути добрими і чесними людьми, і в цьому сама була для нас найкращим прикладом. Любляча, терпляча, мудра – ми її дуже любимо і цінуємо», – каже донька Тетяна, в якої уже своїх троє дітей і яка ще не вирішила, чи зупинятися на такій кількості.

Фото без опису

Ігор Миклащук подякував Матері-героїні за життєвий подвиг, побажав їй успіхів, благополуччя, подальшої радості від успіхів своїх дітей та Божого благословення.

«Бути матір’ю – це не лише велике щастя, а й не менша відповідальність, і з кожною наступною дитиною ця відповідальність подвоюється. Бачу, що у вас дружна та міцна родина. Впевнений, це ваша заслуга як берегині сімейного вогнища. У нинішніх умовах непросто виховувати дітей, але ви зберігаєте позитивний настрій та віру в завтрашній день. Дякую вам за приклад материнства!» –  зазначив голова РДА.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь