До лав Збройних Сил України відправлені перші призовники цього року

Дата: 06.04.2021 16:42
Кількість переглядів: 644

6 квітня відбулася урочиста подія – до лав Збройних Сил України відправлені перші 15 призовників з Уманського району. Від Бабанської селищної територіальної громади їх було 6, від Дмитрушківської сільської територіальної громади – 4, від Паланської сільської територіальної громади – 2 та від Ладижинської сільської територіальної громади – 1.

Фото без опису

Усі хлопці, які призвані Уманським об’єднаним міським територіальним центром комплектування та соціальної підтримки (раніше Уманським об’єднаним обласним військовим комісаріатом), прийшли добровільно, виконуючи почесний обов’язок громадянина України як майбутніх захисників своєї родини і  держави.

Провести своїх дітей на військову службу прийшли батьки, рідні та друзі, а також керівники району. З добрими словами та побажаннями стати справжніми захисниками і воїнами до юнаків звернулися голова районної державної адміністрації Ігор Миклащук, заступник голови райдержадміністрації – голова призовної комісії Сергій Жорницький, військовий комісар Уманського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Андрій Шабалдак.

Наприкінці заходу благословенний молебень провів настоятель церкви Покрови Пресвятої Богородиці (с. Городецьке) протоієрей Миколай.

Від імені усієї великої громади Уманського району бажаємо юнакам міцного здоров’я та гідного проходження військової підготовки до захисту держави у Збройних силах України.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь