Дотації за наявні бджолосім’ї та за утримання кіз і овець

Дата: 12.05.2021 16:58
Кількість переглядів: 842

Фото без описуДо уваги юридичних, фізичних осіб та фізичних осіб-підприємців. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 року № 395 у поточному році надається бюджетна дотація за наявні бджолосім’ї та дотація за утримання кіз та овець.

Дотація за бджолосім’ї надається на безповоротній основі юридичним особам, фізичним особам-підприємцям та фізичним особам, які є власниками бджолосімей, за наявні в поточному році від 10 до 300 бджолосімей у розмірі 200 гривень за бджолосім’ю. Максимальний розмір дотації ставить 60000 гривень одному отримувачу.

Для отримання дотації за бджолосім’ї юридичні особи, фізичні особи-підприємці та фізичні особи, які є власниками бджолосімей, подають за місцезнаходженням пасіки до відповідної сільської, селищної, міської ради (далі - органи місцевого самоврядування) до 1 жовтня поточного року пакет документів:

  • копію ветеринарно-санітарного паспорта пасіки;
  • копію рішення про державну реєстрацію потужностей (підставою для внесення органами місцевого самоврядування до відомості на отримання дотації за бджолосім’ї є реєстрація потужності фізичної особи або суб’єкта господарювання, які є власниками бджолосімей, у державному реєстрі потужностей операторів ринку);
  • довідку про відкриття поточного рахунка в банку;
  • копію паспорта  громадянина України (фізичній особі);
  • копію документа, що засвідчує реєстрацію у Державному  реєстрі фізичних осіб – платників податків (фізичній особі);
  • копію звіту про виробництво продукції тваринництва та кількість сільськогосподарських тварин форма 24-сг станом на 1 січня поточного року (юридичній особі);
  • довідку , видану органом місцевого самоврядування, про реєстрацію пасіки із зазначенням кількості наявних бджолосімей (фізичній особі та фізичній особі-підприємцю).

Дотація за утримання кіз та овець надається юридичним особам незалежно від організаційно-правової форми та форми власності та фізичним особам-підприємцям, зокрема сімейним фермерським господарствам, які є власниками кіз та овець, за кожну наявну станом на 1 січня поточного року ідентифіковану та зареєстровану в установленому порядку кізочку, козематку, ярку, вівцематку в розмірі 1000 гривень за одну голову.

Для отримання дотації за утримання кіз та овець юридичні особи та фізичні особи-підприємці, які є власниками кіз та овець, подають до 1 липня поточного року до Департаменту агропромислового розвитку Черкаської облдержадміністрації (м. Черкаси вул. Смілянська 131 кабінет 209) пакет документів:

  • заявку;
  • довідку про відкриття поточного рахунка в банку;
  • копію звіту про виробництво продукції тваринництва та кількість сільськогосподарських тварин форма 24-сг станом на 1 січня поточного року (юридичній особі);
  • копії реєстраційних свідоцтв овець/кіз, виданих у встановленому порядку, а у разі утримання 10 і більше голів – виданий в установленому порядку витяг з Єдиного державного реєстру тварин.

Після процедури перевірки і нарахування коштів юридичні особи, фізичні особи-підприємці та фізичні особи отримують їх на рахунки відкриті у банку


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь