#Великебудівництво: У Цибулівській амбулаторії тривають ремонті роботи

Дата: 14.05.2021 11:30
Кількість переглядів: 389

Голова Уманської районної державної адміністрації Ігор Миклащук ознайомився із ходом капітального ремонту амбулаторії загальної практики – сімейної медицини в смт Цибулів. З його ініціативи цей проєкт було включено до програми Президента України «Велике будівництво».

Фото без опису

Ремонт медичного закладу проводиться у два етапи. У 2020 році перекрито дах якісним металопрофілем фінського виробництва (гарантія від виробника – 20 років).

Цього року заплановано виконати всі внутрішні роботи. Зокрема, наразі виконується заміна старих дерев’яних вікон на нові енергозберігаючі та підсилення балок перекриття та мауерлатів (балка, яка виступає об'єднуючим елементом між стінами і дахом будинку). Незабаром відбудеться заміна підлоги, системи опалення й електропроводки, водовідведення, відновлення стін тощо.

Як зазначив Ігор Миклащук, вартість цих робіт становитиме 4,5 млн грн. Залучити кошти вдалося у співпраці з народним депутатом Артемом Нагаєвським. Водночас, перша черга будівництва вартувала 1,5 млн грн.

«Для жителів Цибульова медичний заклад, який раніше був терапевтичним відділенням ЦРЛ, є надвичайно важливим. Нам вдалося зберегти його і відновити у вигляді амбулаторії з денним стаціонаром. Чудово, що заклад і надалі буде служити справі збереження здоров'я людей», – зазначив голова РДА Ігор Миклащук.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь