Пам’ятки Буцької громади будуть збережені та примножені

Дата: 17.05.2021 15:31
Кількість переглядів: 300

14 травня голова Уманської районної державної адміністрації Ігор Миклащук провів чергову зустріч із головою Буцької селищної ради Сергієм Залізняком щодо питання водного ресурсу річки Гірський Тікич в межах комплексної пам’ятки природи місцевого значення «Буцький каньйон».

Фото без опису

На час зустрічі, за інформацією селищного голови, рівень води в річці Гірський Тікич є достатнім. На найближчому засіданні сесії Буцької селищної ради заплановано розгляд та підписання Меморандуму про наміри щодо співпраці між територіальною громадою та ТОВ «Кищенці Фрутс» з вирішення соціально-економічних питань громади.

Окрім того, було розглянуто питання щодо створення двох нових об’єктів природо-заповідного фонду місцевого значення на території Буцької селищної ради: «Буцький ліс» та «Бабунін яр». Це питання, за поданням ДП «Уманське лісове господарство», також планується розглянути на черговій сесії Буцької селищної ради.

Земельні площі, які плануються віднести до територій природно-заповідного фонду, перебувають у постійному користуванні ДП «Уманське лісове господарство». Ще у 2018 році лісівники провели відповідні наукові експертизи із залученням науковців Національного Дендрологічного парку «Софіївка» та Канівського природного заповідника ННЦ «Інститут біології» Київського Національного університету ім. Тараса Шевченка.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь