Врятувати швидше: уманський автопарк «екстренки» поповнився новими автівками

Дата: 22.06.2021 16:42
Кількість переглядів: 241

Фото без опису

4 нових «швидких» отримала Уманська станція швидкої медичної допомоги. Автомобілі поїхали рятувати життя безпосередньо по регіону – в міста Умань, Монастирище, Жашків та смт Маньківка.

Ключі від машин 17 червня вручив бригадам «швидкої» голова Черкаської облдержадміністрації Олександр Скічко. Він зазначив, що наразі медицина для влади у пріоритеті. Зокрема, нагадав про проєкт будівництва Центру екстреної допомоги, який планують реалізувати вже наступного року.

А також Олександр Скічко не зміг не нагадати про ще один масштабний проєкт, який змінює Черкащину та загалом Україну – #ВеликеБудівництво. «Завдяки ньому відновлюємо ключові напрямки, а незабаром візьмемося за більш дрібні, але не менш важливі в роботі медиків «швидкої» територіальні дороги», - зазначив посадовець.

Придбано «швидкі» завдяки фінансуванню з державного бюджету спільно з власними коштами обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Нова техніка дозволить замінити стару, менш продуктивну, а відповідно оперативніше виїздити на виклики та швидше надавати допомогу постраждалим. Що важливо – автівки укомплектовані всією необхідною апаратурою для надання невідкладної допомоги.

«Це реальне наближення медичних послуг до людей. Сучасні «швидкі» будуть чатувати на виклики безпосередньо в громадах. А вчасна допомога – це врятовані життя», – прокоментував голова Уманської райдержадміністрації Ігор Миклащук.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь