ФК «ГРАНІТ» із Старих Бабанів виборов Кубок голови Уманської РДА

Дата: 25.06.2021 22:50
Кількість переглядів: 244

У фінальній грі на футбольному полі села Родниківка сьогодні зійшлися переможці відбіркових турів на Кубок голови Уманської районної державної адміністрації – МФК «Христинівка» із Христинівки та ФК «Граніт» із Старих Бабанів.

На початку заходу до учасників та вболівальників звернувся ініціатор турніру, голова Уманської РДА Ігор Миклащук. Він зазначив, що змагання приурочені до Дня молоді і мають за мету популяризувати активне дозвілля та здоровий спосіб життя:

- Футбол надзвичайно цікавий вид спорту, який розвиває людину фізично. Крім тіла, футбол загартовує характер і волю. Нехай ваш приклад буде поштовхом для масового розвитку фізичної культури і спорту, взірцем для підростаючого покоління та загалом жителів нашого району.

Матч проходив у напруженій безкомпромісній боротьбі, оскільки кожна команда прагнула здобути перемогу. Спортсмени показали неабияку наполегливість, спритність, майстерність у володінні м’ячем, тактичні здібності, витривалість та чудову гру.

Спекотно цього дня було не лише від сонця, а й від численної кількості небезпечних моментів біля футбольних воріт, які викликали бурю емоцій у глядачів. Видовищність гри забезпечили і 9 забитих голів: 3 – від «Христинівки», 6 – від «Граніта».

В результаті володарем Кубка голови Уманської райдержадміністрації 2021 став ФК «Граніт» із Старих Бабанів. Він же отримав у подарунок нову спортивну форму для всієї команди, професійний футбольний м’яч та, відповідно, грамоту за 1 місце і медалі.

Команда МФК «Христинівка», окрім грамоти за 2 місце, також отримала цінний приз – футбольний м’яч.

Спонсорами турніру стали небайдужі до спорту керівники КСП «Родниківка» (Сергій Войченко) і ТОВ «Дукра Агро» (Йоханн Венцль, Олександр Попелюх).  

Відзнака «Кращий нападник» турніру з футболу на Кубок голови Уманської райдержадміністрації, приуроченого Дню молоді, дісталася гравцю МФК «Христинівка» Михайлові Бурковецькому.

«Кращим захисником» матчу став Михайло Бондаренко із ФК «Граніт».

А в номінації «Кращий воротар» відзнаку отримав Владислав Осіпов із ФК «Маньківська громада», який найкраще себе показав під час відбіркових ігор.

Також Подяку голови Уманської райдержадміністрації вручено Артему Баланюку, голові Уманської районної федерації футболу за організацію змагань.

Футбольний турнір на Кубок голови Уманської районної державної адміністрації, планується, стане щорічним.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь