Дитина, позбавлена батьківського піклування, буде забезпечена житлом

Дата: 27.07.2021 12:51
Кількість переглядів: 529

Фото без опису

Під керівництвом заступника голови районної державної адміністрації Сергія Жорницького проведено засідання комісії щодо формування пропозиції потреби в субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб із їх числа.

Кожна дитина має право на щасливе дитинство, на батьківську любов і турботу. Проте, діти-сироти та діти, позбавленні батьківського піклування, втратили найцінніше – опіку своїх батьків. Тому їм додаткову увагу приділяє держава, в тому числі реалізує їх право на житло.

В контексті цього, на засіданні розглядалася заява про перерахування коштів із спеціального рахунку як оплати за договором купівлі-продажу житлового будинку від 29.06.2021, за адресою: м.Христинівка, вул.Володимирська, 3-а, Черкаської області. Згідно договору будинок передається у власність Кашпіревича Антона Михайловича, 07.06.1997 року народження, який має статус особи з числа дітей, позбавлених батьківського піклування.

Після оформлення відповідних документів, Кашпіревич Антон Михайлович матиме змогу стати власником житла за кошт держави.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь