Проєкт “Активні парки – локації здорової України” буде реалізовано на Уманщині

Дата: 08.09.2021 21:32
Кількість переглядів: 713

У рамках програми Президента України Володимира Зеленського “Здорова Україна” в Уманському районі реалізується соціальний проєкт “Активні парки – локації здорової України”. Для активного відпочинку місцевих жителів у територіальних громадах буде розміщено нову спортивну інфраструктуру, що складається з таких основних елементів, як “шведська” стінка, комплекс турніків/гімнастичних брусів, лавка для виконання динамічних вправ, а також зона «вільний простір». З приводу розміщення нових спортивних локацій голова Уманської райдержадміністрації Ігор Миклащук здійснив робочу поїздку районом та поспілкувався з очільниками територіальних громад і представниками бізнесу. 

Соціальний проєкт “Активні парки – локації здорової України” спрямований на організацію оздоровчої рухової активності місцевої спільноти.  Мета – зробити спорт доступним для громадян та залучити різні групи населення, зокрема осіб з інвалідністю, до оздоровчої рухової активності у місцях масового відпочинку.

Обов’язковою умовою є облаштування спортивного обладнання QR-кодом, аби кожен охочий міг відсканувати такий код за допомогою телефону, перейти на спеціальний сайт, переглянути відео уроки, обрати комплекс вправ залежно від рівня підготовки і виконувати обраний варіант з віртуальним тренером.

Проєкт передбачає залучення фахівців у сфері фізичної культури та спорту, а також провідних спортсменів, до організації занять з оздоровчої рухової активності та змістовного дозвілля місцевих жителів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь