Соціальна відповідальність службовців перед суспільством – це вакцинація

Дата: 17.09.2021 17:19
Кількість переглядів: 327

Про загострення епідеміологічної ситуації з приводу коронавірусної хвороби в Україні, Черкаській області і, зокрема, Уманщині  йшлося на зустрічі з представниками закладів освіти міста Умань під головуванням Ігоря Миклащука –  голови Уманської райдержадміністрації та за участі Галини Кучер – заступника міського голови Умані.

За словами Ігоря Миклащука, наразі в Уманському районі високими темпами збільшується кількість захворюваньна коронавірус. Причому, клініка захворювання зовсім інша, ніж була раніше. Очільник району зазначив, що в усіх випадках хворі не були вакциновані, тому керівникам закладів освіти варто провести роз’яснювальну роботу в колективах щодо необхідності щеплення працівників.“Соціальна відповідальність службовців перед суспільством – це вакцинація,” – наголосив голова райдержадміністрації.

Ігор Миклащук звернув увагу присутніх на те, що Кабінет Міністрів України вніс зміни до Постанови №1236 щодо посилення карантинних заходів. Тепер в разі введення жовтого рівня карантинної зони заклади освіти працюватимуть, якщо щепленими будуть не менше 80% працівників. В іншому випадку заклади не працюватимуть. Під часчервоної зони мають бути вакциновані всі 100% освітян. Зазначена постанова набуває чинності з 20 вересня 2021 року.

Про важливість вакцинації для стримування поширення коронавірусноїінфекції говорили у своїх виступах директор КНП “Уманський міський ЦПМСД” Юрій Пальчак, завідувач Уманського  лабораторного  відділення  ДУ “Черкаський  лабораторний  центр МОЗУ” Іван Гейко, начальник відділу з питань цивільного захисту та оборонно-мобілізаційної роботи Уманського міськвиконкому Анатолій Лапуцький та інші.

У ході робочої зустрічі відбувся активний діалог, освітянам надані вичерпні відповіді і роз’яснення. Головний меседж, який став підсумком спілкування, спільними зусиллями вберегти життя людей і нормальний процес життєдіяльності.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь