Про підготовку до зими говорили на комісії ТЕБ та НС

Дата: 01.10.2021 12:14
Кількість переглядів: 422

Підготовка сил та засобів до роботи в осінньо-зимовий період – обов’язкове питання місцевої комісії з техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій перед початком опалювального сезону. Тож на цьому і зосередили увагу на засіданні, яке 30 вересня провів голова Уманської райдержадміністрації Ігор Миклащук.  

Фото без опису

За участі представників районних підрозділів Державної служби з надзвичайних ситуацій, поліції, служби місцевих автомобільних доріг, закладів охорони здоров'я, ПрАТ «Уманьгаз», ПАТ «Черкасиобленерго», ДП «Уманське лісове господарство» обговорено готовність до реагування на всі можливі проблемні ситуації, що постійно виникають в осінньо-зимовий період, зокрема:

затори на дорогах внаслідок негоди;

неможливість здійснення руху окремих транспортних засобів внаслідок ускладнення погодних умов,  відсутності вчасної очистки та посипання доріг або ігнорування правил безпеки у зимовий період (продовжують рух у період снігопадів та ожеледиці, не змінюють шини на зимові, перевантажують транспортні засоби);

порушення енерго- та газопостачання населених пунктів, у тому числі об’єктів життєзабезпечення.

Провідну роль в організації безперебійного та безпечного руку автомобільними дорогами відіграють відповідні дорожні організації, які обслуговують ці дороги. Ігор Миклащук зазначив, що упродовж останніх років кардинально змінився порядок обслуговування доріг. Зокрема угоди на обслуговування доріг державного та регіонального значення укладає Служба автомобільних доріг у області та  державне підприємство «Служба місцевих автодоріг у Черкаській області». Дороги комунальної власності, як і раніше,  обслуговуються за угодами, укладеними органами місцевого самоврядування.

Через онлайн-зв'язок голова райдержадміністрації Ігор Миклащук також поспілкувався з територіальними громадами щодо належної підготовки об’єктів соціальної сфери до початку опалювального сезону.

Додатково на засіданні обговорили питання про особливості введення протиепідмічих обмежень при «помаранчевому» рівні епідемічної небезпеки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь