Четвертий активний парк відкрили в Монастирищі

Дата: 08.10.2021 12:27
Кількість переглядів: 357

Фото без опису

У Монастирищі почав функціонувати «активний» парк, який створили в рамках проєкту Президента України Володимира Зеленського «Активні парки – локації здорової України». Локацією для цього обрано популярне місце відпочинку серед монастирищан – паркова зону біля Будинку культури в центрі міста.

Встановлено спортивний об’єкт за дорученням голови Черкаської облдержадміністрації Олександра Скічка. Відкрили його сьогодні, 8 жовтня, голова Уманської районної державної адміністрації Ігор Миклащук, заступниця міського голови Монастирищенської громади Зоряна Заворотна.

«Кожен, незалежно від місця проживання, повинен мати вільний доступ до занять спортом. І такий доступ надають новостворені активні парки. Це – стратегічна робота на оздоровлення нації – як для молоді, так і для людей поважного віку – у довгостроковій перспективі», – зазначив Ігор Миклащук.

Після відкриття відбулася практична демонстрація використання активного парку. Показові виступи організували вихованці секції таеквон-до ІТФ України, тренер Сергій Фордунь, та вихованці Дитячо-юнацької спортивної школи. Також всі долучилися до руханки за участі учнів ліцею «Ерудит».

Діти показували майстер-класи, гралися й ділилися враженнями. Ось так яскраво і невимушено відбувається активне оздоровлення.

 

#ЗдороваУкраїна, #АктивніПарки, #ЯвАктивномуПарку, #ТренуюсьВАктивномуПарку



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь