Із шаною і поклоном до Захисників України всіх часів

Дата: 14.10.2021 14:29
Кількість переглядів: 800

Фото без опису

 

14 жовтня особливий день у житті нашої країни. У цей день українці відзначають День захисників і захисниць України, День українського  козацтва,  свято Покрови Пресвятої Богородиці та річницю створення Української повстанської армії.

На урочистостях з нагоди свята голова Уманської райдержадміністрації Ігор Миклащук у своєму вітальному слові відмітив, що цей день є символом нерозривного зв’язку всіх поколінь захисників України, пам’яттю про тих, хто в різний час захищав нашу землю від ворога і охороняє її зараз, коли на Сході України йде боротьба за її незалежність і суверенітет. Ми схиляємо голови перед подвигом мужніх українських воїнів, які віддали життя у боротьбі з підступним ворогом.

З давніх-давен Пресвята Богородиця була покровителькою і заступницею українського козацтва й усіх українських воїнів. І не випадково днем офіційного створення УПА було обрано свято Святої Покрови.

Сьогодні українська армія береже та примножує бойові традиції славних предків, захищаючи нашу батьківщину від зазіхань російських агресорів.

Завершуючи вітальне слово, голова РДА побажав усім мирного неба над головою, міцного здоров’я, добра, щастя, злагоди у родинах, незгасимої енергії, завзяття, сили та єдності і щоб божественний покров Пресвятої Богородиці, простягнений над нами оберігав від лиха, бід, зла та негараздів.

Вшановуючи славетних героїв Уманщини Ігор Миклащук поклав квіти до пам’ятника Івану Гонті та Максиму Залізняку.

Фото без опису

 

Уманська РДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь