Ігор Миклащук скоординував роботу керівників структурних підрозділів райдержадміністрації

Дата: 30.11.2021 17:03
Кількість переглядів: 378

Сьогодні голова Уманської районної державної адміністрації Ігор Миклащук провів нараду за участі своїх заступників та керівників структурних підрозділів РДА, на якій обговорено найактуальніші питання життєдіяльності району.

Фото без описуНасамперед, було проаналізовано стан захворюваності на Cоvid-19, вакцинації населення та проведення інформаційно-роз’яснювальної кампанії з цього приводу. Зараз в Уманській міській та Уманській районній лікарнях госпіталізовано 181 особу із коронавірусом, за період з 27 по 29 листопада від ускладнень померло 9 людей. Динаміка кількості захворілих поступово знижується, що, очевидно, пов’язано з виробленням колективного імунітету. Так, наразі вакциновано понад 65 % дорослого населення Уманського району, а саме 137105 осіб. В тому числі серед працівників закладів освіти щеплено 96,2 %.

Не менш важливим способом протидії поширенню Cоvid-19 є дотримання протиепідемічних заходів. На нараді підсумували роботу моніторингових груп, створених у зв’язку із впровадженням червоного рівня епіднебезпеки в нашому регіоні. Загалом з  12 листопада моніторинговими групами району проведено 782 перевірки суб’єктів господарювання, складено 68 протоколів, винесено 29 постанов про порушення протиепідемічних вимог та обмежень.

Голова РДА заслухав звіт про реконструкцію та будівництво автомобільних доріг загального користування місцевого значення. Сезон ремонту автодоріг на Уманщині завершується, загалом 2022 рік буде досить плідним, адже на лаштування дорожнього покриття уже спрямовано 118 млн 503 тис. 526 грн.

Також на зібранні обговорено стан будівництва амбулаторій загальної практики – сімейної медицини в територіальних громадах району, забезпечення прав дітей службами у справах дітей територіальних громад та ряд інших питань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь