Ігор Миклащук провів нараду щодо зимового утримання автомобільних доріг

Дата: 07.12.2021 16:47
Кількість переглядів: 200

Сьогодні голова Уманської райдержадміністрації Ігор Миклащук провів Zoom-нараду з головами територіальних громад Уманського району  та представниками дорожніх організацій стосовно утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення та доріг комунальної власності в зимовий період.

Голова РДА Ігор Миклащук наголосив, що зимове утримання доріг комунальної власності являє собою комплекс заходів, які повинні забезпечувати безперебійний і безпечний рух автомобілів. В цих питаннях важлива співпраця райдержадміністрації, органів місцевого самоврядування та дорожніх служб.

Обслуговуванням та зимовим утриманням автомобільних доріг загального користування місцевого значення на Уманщині займається підрядна організація ПП «Дорстрой», за автомобільні дороги загального користування державного значення, що проходять територією громад району, відповідає ТОВ «ШРБУ-48».

Наразі територіальними громадами заготовлено піщано-сольової суміші для посипки доріг в межах 2000 тон. На Уманський район залучено 13 одиниць спецтехніки для снігоочищення та 5 ескалаторів-навантажувачів для роботи в зимовий період. Техніка розподілена регіонально по громадах, а також закріплені відповідальні особи для оперативного реагування на виникнення надзвичайних ситуацій.

«Техніка готова до механізованого снігоочищення, прибирання снігових валів із узбіч доріг, вантаження та вивіз снігу в межах населених пунктів та розподілення посипкових матеріалів»  – у цьому запевнив уповноважений представник ПП «ДОРСТРОЙ» Валерій Штангей.

Під час наради з головами територіальних громад були обговорені проблемні питання. Ігор Миклащук зауважив, що для оперативного реагування на надзвичайні ситуації по ліквідації наслідків несприятливих погодних умов важливо своєчасно надавати інформацію і тримати зворотній зв’язок, адже від цього залежить безперебійний рух автомобільного транспорту, шкільних автобусів, автомобілів невідкладної медичної допомоги та безпека жителів Уманського регіону.

 

Уманська РДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь