Впровадження новаторського курсу «Агросфера»

Дата: 13.12.2021 10:35
Кількість переглядів: 534

8 грудня відбувся Регіональний вебінар «Перспективи впровадження курсу «Агросфера» у закладах освіти України» організований Громадською організацією «СвітОсвіт» для представників  Київської, Черкаської, Житомирської, Чернігівської, Хмельницької областей.

 

Загальною метою вебінару стало обговорення ідеї можливості започаткування аграрного профілю у закладах середньої освіти України.

 

«Агросфера» - курс, у ході якого учні через лекції, практичні заняття, екскурсії знайомляться із сучасним світом агро, відкривають для себе кар’єрні можливості та шляхи реалізації.

 

Уманський район на вебінарі представили голова райдержадміністрації Ігор Миклащук, заступник голови з гуманітарних питань Юлія Малішевська, в.о. начальника відділу освіти, охорони здоров’я, культури, спорту та туризму Леся Федотова, головний спеціаліст відділу освіти, охорони здоров’я, культури, спорту та туризму Валентина Смішко та 43 представники з Бабанської, Баштечківської, Жашківської, Іваньківської, Ладижинської, Маньківської, Монастирищанської, Паланської та Уманської громад.

 

Освітяни Уманського району мали можливість прийняти участь в обговоренні важливості та необхідності запровадження навчального курсу для учнів 10 і 11 класів аграрного спрямування; моделі підготовки вчителів до викладання презентованого курсу; дорожньої карти впровадження курсу «Агросфера» з 2022 року.

 

 

Уманська РДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь