З турботою про дітей – марафон доброти триває на Уманщині

Дата: 16.12.2021 17:05
Кількість переглядів: 579

Фото без опису

Доброта – це чуйність серця та тепло душі. Це той промінець, який дарує світло та наповнює радістю.

У сучасному жорстокому світі кожен потребує доброти, проте особливу в ній потребу відчувають маленькі діти, яких невблаганна доля позбавляє багатьох земних радощів.

У рамках марафону доброти, який з ініціативи голови Черкаської ОДА Олександра Скічка триває у Черкаській області, напередодні Дня Святого Миколая, до маленьких уманчан, які потребують особливої уваги та турботи завітали з дарунками поважні гості – заступник голови Черкаської ОДА Роман Карманнік та голова Уманської РДА Ігор Миклащук.

Вихованці Обласного міжрегіонального центру соціально-психологічної реабілітації дітей у місті Умані зачарували гостей феєричним казковим дійством із захоплюючими танцями та піснями. Героями дійства була добра, кмітлива Аліса, чеширський кіт, червовий валет, зла підступна королева та інші. Як не намагалася зла королева нашкодити, проте добро перемогло і всіх присутніх привітав з наступаючим святом Святий Миколай. Поважні гості стали його помічниками і вручили подарунки маленьким артистам.

Роман Карманнік та Ігор Миклащук також відвідали Уманський навчально-реабілітаційний центр Черкаської обласної ради. Неможливо було без трепету дивитися як нечуючі вихованці маленькими рученятами розповідали про себе чи промовляли вірші мовою жестів. З якою любов’ю тягнуться до вихователів хлопчики та дівчатка, відчуваючи материнську турботу та тепло.

Маленькі артисти порадували поважних гостей чудовими танцями та віршами. Проте, гості не були простими глядачами. З юними музикантами вони грали на шумових інструментах грайливі мелодії. Святий Миколай запросив гостей до кола і закружляли всі в веселому вихорі танцю біля новорічної ялинки.

А скільки радощів було у дитячих очах, коли Роман Карманнік та Ігор Миклащук дарували подарунки від Святого Миколая. У такі хвилини віриться, що не багатство, не гроші чи новітні технології є головними у нашому світі, а чуйність, любов та доброта. І ті маленькі зерна доброти, подаровані дитячим серцям, проростуть у їхніх душах пагонами людяності.

 

Уманська РДА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь