Бабанська селищна рада прийняла рішення про участь у фінансуванні системи територіальної оборони Уманського району

Дата: 22.12.2021 15:15
Кількість переглядів: 221

Фото без опису

Події, які відбувалися у 2013-2014 роках в Криму та на Донбасі показали необхідність створення на місцевому рівні системи територіальної оборони, здатної у найкоротші терміни мобілізувати людські та матеріальні ресурси для охорони і захисту найважливіших об’єктів критичної інфраструктури від диверсійно-розвідувальних груп та інших воєнізованих або збройних формувань. Крім того, територіально оборона повинна забезпечити своєчасне реагування та вживання необхідних заходів щодо захисту населення і оборони визначеної території.

Відповідно до пункту 1 статті 3 Закону України “Про основи національного спротиву” територіальна оборона  є однією з його основних складових. Закон визначає правові та організаційні засади національного спротиву, основи його підготовки та ведення, завдання і повноваження сил безпеки та сил територіальної оборони.       

З метою виконання Закону України “Про основи національного спротиву” голова Уманської райдержадміністрації взяв участь у черговій сесії Бабанської селищної ради.        

На порядок денний виносилось питання про участь громади у фінансуванні формування системи територіальної оборони Уманського району. Весь депутатський корпус підтримав питання одноголосним рішенням.

На сесії голова РДА також поспілкувався з депутатами щодо важливості соціально-економічного розвитку громади, залучення інвестицій та участі у грантових проектах, що надасть можливість отримати додаткове фінансування економічних та соціальних програм.

 

Уманська РДА

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь