Ігор Миклащук провів підсумкову нараду

Дата: 29.12.2021 15:56
Кількість переглядів: 278

28 грудня голова Уманської райдержадміністрації Ігор Миклащук провів останню в цьому році розширену нараду, на якій проаналізували роботу за 2021 рік та окреслили головні завдання на 2022 рік.

Фото без опису

Голова РДА зазначив, що значна увага в році, що минає, була зосереджена на завершенні адміністративно-територіальної реформи. Адже децентралізація влади означала зміни в організації більшості основних сфер життєдіяльності: формування бюджетів, ремонту доріг, розбудови інфраструктури, соціального обслуговування населення та надання соціальних послуг, надання архівних, архітектурних послуг, послуг державної реєстрації, вирішення питань захисту прав дітей та багато інших.

Протягом року в усіх новостворених територіальних громадах були сформовані виконавчі комітети з необхідними структурними підрозділами. У свою чергу, райдержадміністрація надавала їм всебічну методичну допомогу. Зокрема, було організовано ряд корисних семінарів, тренінгів та зустрічей за участі фахівців високого рівня.  

Серед пріоритетів у 2022 році:

Подальша реалізація Програми Президента України «Велике будівництво». Будівельні роботи, заплановані на 2021 рік в  рамках Програми, завершено.

Соціальний захист населення. Наразі пільг на оплату житлово-комунальних послуг спрямовано 24 млн 913 тис. грн; пільг на придбання твердого палива – 3 млн 722 тис. грн; субсидії на оплату житлово-комунальних послуг – 280 млн 321 тис. грн;  субсидії на придбання твердого палива – 15 млн 665 тис. грн; інших видів допомог – 311 млн 594 тис. грн).

Постійний контроль за дотриманням карантинних вимог. Продовжити  здійснювати заходи контролю спільно з фахівцями Держпродспоживслужби, правоохоронних органів та органів місцевого самоврядування, не зважаючи на зменшення кількості хворих на COVID-19.

«Попереду – багато завдань. Життя ставить нагальні питання і вимагає такого ж їх вирішення. Впевнений, що спільними зусиллями ми зможемо забезпечити ефективний розвиток Уманського району», - зазначив Ігор Миклащук та подякував працівникам райдержадміністрації за плідну командну роботу у 2021 році.

Нарада завершилася приємним несподіваним подарунком – віншуванням із новорічно-різдвяними святами від зразкового ансамблю «Радість» Дмитрушківської громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь