"На сильних не нападають" – Ігор Миклащук разом з головами громад заявили про готовність захищати країну в рядах ЗСУ

Дата: 15.02.2022 17:16
Кількість переглядів: 361

Фото без опису

Голова Уманської райдержадміністрації Ігор Миклащук, голови територіальних громад району та частина їх заступників сьогодні написали заяви про зарахування їх в резерв для проходження військової служби за контрактом.

Таку ініціативу запропонував Ігор Миклащук, а очільники громад охоче її підтримали, адже, як зазначали, мають перші показувати приклад в готовності захищати рідну землю.

Заяви для підписання передавав особисто майор ЗСУ, ветеран АТО/ООС, командир батальйону тероборони району Руслан Загребельний.

"Хочеться вірити, що дипломатія переможе, але навіть так загроза нікуди не дінеться, бо агресор – це наш територіальний сусід, – сказав голова РДА. – Минулого року Президент ініціював Закон України "Про основи національного спротиву", з початку цього року на його виконання відбувається розгортання територіальної оборони. В Уманському районі батальйон тероборони практично сформований і укомплектований. Наша армія сьогодні не така, як у 2014 році, а потужна, професійна і достатньо озброєна. Проте, маємо готувати і резерв. Міцна територіальна оборона – найкраща запорука збереження миру.".

Також Ігор Миклащук закликав усіх бажаючих також записуватися у військовий в резерв.

Уманська РДА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь