Україна в серці кожного

Дата: 01.04.2022 20:14
Кількість переглядів: 194

Фото без опису

У  цей нелегкий для України час всі підтримують країну, армію і кожного солдата. На благодатній Уманщині галузь освіти працює на тиловому фронті. Як би не було важко, але кожен має виконувати свою роботу задля нашої спільної перемоги. 

111 закладів загальної середньої освіти територіальних громад Уманського району продовжили освітній процес із залученням технологій дистанційного навчання. До здобуття освіти долучилися учні громад району, ті,  які тимчасово виїхали за межі держави, та 931 дитина з числа осіб, які переїхали в район з областей, де ведуться активні бойові дії.

З початку війни заклади освіти гостинно зустрічають переселенців, які проїжджають Уманщиною, а також знайшли тимчасовий прихисток у них.  Добрим словом, гарячим борщем, лагідною посмішкою та духмяним м’ятним чаєм трудові колективи зігрівають зранені душі українців.

Не забувають освітяни і про військових!

За ініціативи начальника Уманської районної військової адміністрації Ігоря МИКЛАЩУКА організовано акцію «Воїне, борони неньку Україну!». Педагогічні колективи закладів освіти територіальних громад Уманщини разом з дітьми виготовили обереги для солдатів. Це і прапорці, і тризуби, і браслетки, і янголи, і ляльки, і голуби, і сердечка… Діти також писали листи, складали вірші та казки.

Надзвичайно творчі, креативні та патріотичні поробки для підтримки бойового духу захисників будуть передані Ігорем МИКЛАЩУКОМ збройним силам України та волонтерам. У ці вироби вкладена душа, любов, надія кожної дитини на перемогу, шана і повага до захисників, віра у ЗСУ.

Щирі слова вдячності педагогічно-учнівським колективам Дмитрушківської, Паланської, Іваньківської, Маньківської та Бабанської громад за підтримку збройних сил та активну громадянську позицію!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь