На черговій сесії народні обранці утворили комунальну установу «Центр професійного розвитку педагогічних працівників»

Дата: 12.05.2022 06:30
Кількість переглядів: 130

10 травня 2022 року відбулося пленарне засідання чергової 20-ої сесії  Маньківської селищної ради восьмого скликання, головував на якому керманич Маньківської громади Валерій ІВАСЮК.  Перед початком сесії присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих військових та мирних жителів, які загинули від початку вторгнення російського агресора на Україну.

Фото без опису

Фото без опису

  У роботі сесії взяли участь 24 депутата із 27, працівники виконавчого апарату та структурних підрозділів селищної ради, керівники підприємств та установ громади. До порядку денного було включено 17 проєктів рішень.Варто зазначити, що завдяки плідній роботі та взаємодії депутатського корпусу, всі винесені питання попередньо були ретельно опрацьовані та розглянуті на засіданнях постійних депутатських комісій. Саме тому,  майже всі рішення були схвалені депутатами одностайно.

Фото без опису

Фото без опису

  З метою сприяння професійному розвитку педагогічних працівників закладів дошкільної, загальної середньої освіти, позашкільної, інклюзивно-ресурсних центрів, надання консультативної підтримки педагогічним працівниками з питань планування та визначення траєкторії їхнього професійного розвитку, проведення супервізії, розроблення освітніх програм, навчальних програм з навчальних предметів (інтегрованих курсів) на пленарному засіданні було утворено комунальну установу «Центр професійного розвитку педагогічних працівників», уповноваженим органом управління якого є відділ освіти, молоді та спорту.

Фото без опису

  Також, під час засідання, депутати внесли зміни до бюджету селищної  ради, які були викликані у зв’язку з необхідністю розподілу та зменшення обсягу коштів субвенції з обласного бюджету, а також розподілу  вільного залишку коштів освітньої субвенції  з державного бюджету, що утворився станом  на 01 січня 2022 року.

Фото без опису

Фото без опису

  Відповідним рішенням було розширено спектр надання адміністративних послуг  Центру надання адмінпослуг, зокрема додано послуги Держпродспоживслужби, Держводагенства та  доповнено  ряд послуг спрямованих на соціальний захист населення.

Фото без опису

   Окрім цього на сесії заслухано інформацію про   виявлення та взяття на баланс ряду об’єктів благоустрою, а саме − дитячі майданчики в селах Паланочка, Молодецьке, автобусну зупинку в селі Поминик. Також було затверджено генерального плану с.Добра та детальні плани ряду об’єктів.

Фото без опису

  На завершення депутати жваво обговорили та ухвалили низку земельних рішень. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному Веб-сайті Маньківської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь