Платформа єДопомога продовжує об’єднувати небайдужих людей зі всього світу

Дата: 19.05.2022 09:47
Кількість переглядів: 164

Через платформу єДопомога продовжують допомагати постраждалим від війни українцям. Нині у ТОП-10 країн-благодійників, мешканці яких допомогли онлайн на платформі єДопомога, увійшли: Україна, Сполучені Штати Америки, В’єтнам, Канада, Польща, Об’єднані Арабські Емірати, Швейцарія, Нідерланди, Німеччина та Італія.

Про це повідомив Костянтин Кошеленко, заступник Міністра соціальної політики України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.

– Допомога онлайн – це не тільки допомога конкретній людині, яка отримує їжу, ліки чи паливо. Це допомога всьому ланцюжку постачання. Це і підтримка супермаркету, де працюють люди, це і підтримка національного виробника товарів. Тобто, з точки зору роботи економіки, це набагато краще, ніж просто, коли постачається гуманітарна допомога і роздається. Всі, хто працює в цьому ланцюжку постачання, також отримують підтримку завдяки єДопомозі та благодійникам, – підкреслив важливість допомоги онлайн Костянтин Кошеленко.

Нагадаємо, платформа єДопомога розроблена Міністерством соціальної політики України за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та ПРООН в Україні за фінансової підтримки Швеції з метою забезпечення нагальних потреб громадян, які постраждали від російської агресії.

На платформі ви можете дізнатися, як отримати гроші від держави, залишити заявку на допомогу або запропонувати підтримати інших у забезпеченні продуктами харчування, одягом, ліками тощо.

Пресслужба ОДА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь