Уманщина – надійний тил

Дата: 15.07.2022 16:45
Кількість переглядів: 487

Фото без опису

Найважливішими завданнями цивільного характеру, над якими зараз працюють місцеві органи державної влади, є збирання врожаю, гуманітарна допомога внутрішньо-переміщеним особам і закладам охорони здоров’я та підготовка найпростіших захисних укриттів закладів освіти до нового навчального року.

Про ці та інші питання ішлося на зустрічі з підприємцями та волонтерами в ході робочого візиту в Уманський район начальника Черкаської обласної військової адміністрації Ігоря Табурця.

При цьому ключовою подією без сумніву було знайомство з програмою Міжнародної гуманітарної організації World Central Kitchen, заснованої іспансько-американським шеф-кухарем Хосе Андерсом. Виконавчим партнером гуманітарної організації є Благодійний фонд SaveUa.

В Уманському районі програма реалізується за підтримки Уманської районної військової адміністрації. «З перших днів війни громади і жителі Уманського району спільними зусиллями надавали і надають допомогу українцям з інших регіонів, які опинилися в біді. Завдячуючи ініціативі Міжнародної гуманітарної організації World Central Kitchen така підтримка стане системнішою. Кожна внутрішньо-переміщена сім’я протягом трьох місяців раз у два тижні отримуватиме продуктові набори. Вага такого кошика більше 12 кілограм якісних продуктів українського виробництва, а це: мясні консерви, мука, цукор, олія, крупи, фрукти. Загалом більше 20 найменувань продуктів», – зазначив начальник Уманської районної військової адміністрації Ігор Миклащук.

У ході візиту очільник області Ігор Табурець вручив українським військовим ключі від 10 пікапів, які були придбані за підтримки Всеукраїнської Аграрної Ради (ВАР). Це чергове автопідсилення для наших захисників від Черкащини.

Працюємо задля Перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь