Працюємо задля перемоги

Дата: 02.08.2022 14:46
Кількість переглядів: 246

Фото без опису

Наша сила – в єдності. Це дає впевненість у завтрашньому дні та віру в майбутнє. Пліч-опліч долаючи труднощі, допомагаючи один одному, рішучими кроками наближаємо  перемогу над ворогом.

Завдяки тісній плідній співпраці між Уманською районною військовою адміністрацією, Всеукраїнською аграрною радою, міжнародним благодійним фондом  SaveUA та найбільшою у світі гуманітарною організацією World Central Kitchen Уманщина долучилась до проєкту “Сади Перемоги”. Це дозволило збільшити посівні площі овочевих культур в особистих селянських та фермерських господарствах територіальних громад району.

Нещодавно у рамках проєкту було отримано 1100 кілограм посадкового матеріалу овочевих культур для майбутнього урожаю. Зокрема, моркви, буряку, гороху та інших. Насіння вже отримали наші громади. Посадковий матеріал стане у нагоді малим та середнім фермерським господарствам, які виділяють частину своїх земельних площ під вирощування моркви, столового буряка, капусти, перцю, квасолі та бобів для забезпечення продуктами харчування жителів Уманського району.

“Збільшення посівних площ та вирощування овочевих культур – це реалізація заходів продовольчої безпеки в Уманському районі. – зазначив начальник  Уманської районної військової адміністрації Ігор Миклащук. – Наша команда працює, щоб кожна родина була забезпечена продуктами харчування. Забезпечуючи продовольчу безпеку – зміцнюємо обороноздатність країни, наближаємо перемогу”.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь