Держава допомогла в релокації майже 700 компаній, більш як 480 поновили діяльність, — Денис Шмигаль на Черкащині

Дата: 06.08.2022 04:22
Кількість переглядів: 171

У межах робочої поїздки в Черкаську область прем’єр-міністр Денис Шмигаль ознайомився з діяльністю «Швейної компанії «ВіД», яка була релокована з тимчасово окупованої території Херсонської області.

– Від початку повномасштабної агресії росії наш Уряд допомагає підприємствам перемістити виробництва в безпечні регіони та відновити роботу. Уже майже 700 компаній релоковано, більш як 480 поновили діяльність. Сьогодні ми відвідали одне з таких підприємств», — зазначив Прем’єр-міністр.

Натепер уже 28 підприємств релоковано на Черкащину. Ще 10 – у процесі. В області є близько 750 тис. кв. м вільних площ для бізнес-об’єктів, відзначив начальник Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець.

– Держава забезпечила всі умови для швидкої релокації підприємств, – додав очільник області. – Сьогодні побували на одному з таких. Із десяток років це потужне швейне виробництво працювало на Херсонщині. Через російських окупантів тепер відбудовує все з нуля на Черкащині. Але власники підприємства налаштовані оптимістично і лише на розвиток. Від Обласної військової адміністрації надаємо всю необхідну підтримку. Маємо всі разом тримати економічний фронт!

Наразі швейна компанія — це мобiльне виробництво, що входить у п’ятірку лідерів України з виробництва одягу для найбільших холдингів України. Серед персоналу, що нині працює на підприємстві, 20% — це внутрішньо переміщені особи з різних областей.

Денис Шмигаль нагадав, що держава відшкодовує 6500 грн на заробітну плату для кожного переселенця. На підприємстві підтвердили отримання компенсації за працевлаштування ВПО.

Якщо ви хочете релокувати свій бізнес на Черкащину, звертайтеся:

  • 0630519245,
  • business.ck.ova@gmail.com

 

Пресслужба ОДА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь