Працюємо задля безпеки дітей

Дата: 08.08.2022 17:03
Кількість переглядів: 365

Фото без опису

З першого вересня розпочнеться новий навчальний рік. Вибір форми навчання залежить від рівня безпеки від повітряних ударів. Головна умова очного навчання – наявність у закладі освіти відповідно обладнаного найпростішого укриття, що являє собою фортифікаційну споруду, цокольне або підвальне приміщення, іншу споруду підземного простору, в якій можливе тимчасове перебування людей з метою зниження комбінованого ураження від небезпечних чинників, а також від дії засобів ураження в особливий період.

Активна підготовка захисних споруд ведеться в Уманському районі. Силами територіальних громад, педагогічних колективів та батьків облаштовуються найпростіші укриття в закладах освіти, де це можливо.

“Для всіх, хто готовий навчатися у школах офлайн, маємо забезпечити цю можливість,  – зазначив начальник Уманської районної військової адміністрації Ігор Миклащук. –  Усі заклади готуються, проводяться ремонти наявних укриттів з метою приведення їх до відповідних норм та вимог, закуповується відповідне обладнання та необхідні матеріали. Роботи на об’єктах ще багато, але всі укриття планується довести до використання за призначенням. Працюємо для того, щоб кожен заклад освіти був місцем безпеки”.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь