На Уманщині відзначили Міжнародний день захисту дітей

Дата: 01.06.2018 17:02
Кількість переглядів: 1075

У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – Міжнародний день захисту дітей.

В цей день на подвір’ї Полянецької загальноосвітньої школи зібралась дітвора з усього району аби відзначити початок веселих канікул та перший день літа.

Привітати малечу прибули гості: голова Уманської районної державної адміністрації Євгеній Данченко, голова Уманської районної ради Оксана Супрунець, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Борис Бондар, сільський голова Володимир Коритник.

Фото без опису

З найкращими побажаннями, любов’ю і теплом своєї душі звернувся до малечі Євгеній Данченко:

–      Дорогі діти, ви – майбутнє нашої держави, заради якого ми, дорослі, живемо. Тому наша основна мета, в першу чергу, зробити ваше життя кращим: аби ви навчалися у гарних школах, мали можливість вступу до престижних навчальних закладів, щоб ваше майбутнє було щасливим. Зичу вам міцного здоров’я, щастя і мирного неба!

Євгеній Михайлович закликав дорослих кожен день думати про наших дітей, а особливо в цей день підводити підсумки і націлювати себе на ще кращі здобутки, щоб вони були реалізовані в наших дітях.

Усіх присутніх на святі дітей радували музичні та хореографічні вітання від талановитої молоді нашого краю, серед яких неймовірні хореографічні колективи – «Весела дітвора», «Зорепад», «Діадема», «Водограй» та «Світанок».

Після урочистої частини на шкільному подвір’ї розпочалася музично-розважальна програма «Піратські розваги», у ході якої на всіх присутніх чекало шоу мильних бульбашок, майстер-клас від туристичного гуртка «Екстрим», салон боді-арту, фотозони та солодощі.

Дітвора світилася щирими посмішками,  а значить основна мета свята –  зробити дитинство ще більш щасливим і безтурботним, принаймні сьогодні, вдалася.

Цього дня голова райдержадміністрації Євгеній Данченко та голова районної ради Оксана Супрунець також привітали і вручили подарунки дітям, які нині перебувають на лікуванні у дитячому відділенні Уманської центральної районної лікарні та побували у її пологовому відділенні. Чудовою новиною було почути те, що в ніч з 31 травня на 1 червня наш район поповнився 5 гарними малюками.

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь