Конкурс закоханих пар "Love is" – завершено

Дата: 13.02.2018 17:08
Кількість переглядів: 1405

Останні учасники конкурсу:

Фото без опису

1. Вікторія та Владислав, ми разом лише рік, але це напевно був найважливіший, найяскравіший і найщасливіший рік у нашому житті. Можливо, це не так багато, але ж все з чогось починається.

Любов - це саме те відчуття, яке можна побачити, яке можна показати, яким можна поділитися. Повага, без якої все це не можливе. Це моменти разом, які назавжди залишаються в вашій пам'яті. Щось елементарне, повсякденне, але водночас таке особливе і важливе. Це ніжна посмішка на обличчі від довгоочікуваної зустрічі. Міцні та щирі обійми, які зігрівають душу та серце. Це турбота та підтримка один одного, за будь-яких обставин. М'який погляд, що заспокоює та зцілює від усіх негараздів. Це примирення з усіма недоліками та перевагами. Це розвиток, навчання один одного чогось нового. Різні захоплення, які згодом можуть стати спільними. Любов — це готувати разом, вигадувати щось нове та незвичайне.  Грати разом в бадмінтон ранньою весною, коли тільки-но засяяло перше сонечко. Вечірній перегляд кінофільмів чи мультфільмів. Ранкові прогулянки, коли на вулицях майже нікого немає. Любов - це впевненість у наступному дні. Те, що завжди потрібно підтримувати, вдосконалювати та цінити. Любов - це щастя, радість, смуток, це життя, яке ти розділяєш з коханою людиною.

2. Ми Аня та Максим. Разом лише три роки. Для нас кохання - це взаєморозуміння та підтримка. Це бажання зробити людину щасливішою, жертвувати заради своєї другої половинки всім. Це здатність розуміти та пробачати. Кохання - це бачити сенс життя в очах один одного.

3.Криворучко Анатолій і Чернайчук Тетяна. Зустрічаємось 6 місяців.

Любов - це коли ти маєш велике бажання нагодувати свого коханого борщем, але не вмієш його готувати.

 

Запрошуємо на святкування Дня святого Валентина у с. Старі Бабани, де відбудеться підведення підсумків та вручення нагород.

14 лютого, будинок культури с. Старі Бабани, 17:00 год.

Чекаємо на вас!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь