"Maximus" для села Берестівець

Дата: 21.08.2018 17:09
Кількість переглядів: 2211

Цими днями до числа найкращих футбольних полів області із критими трибунами, зручними місцями для глядачів та сучасними системами поливу додалось ще одне – у Берестівці.

Справжня спортивна арена стала ще й чудовим подарунком до 10-річчя жіночої футбольної команди "Ятрань-Берестівець" - учасника Чемпіонату України з футболу серед жіночих команд Вищої ліги, котра  відтепер матиме власний стадіон для тренувань та змагань.

На облаштування і роботи витрачено біля 3 мільйонів гривень. Спонсором став добре всім відомий на Уманщині меценат, який дбає про процвітання рідного села Берестівець Чекаленко Василь Іванович – керівник ТОВ «Берестівець», почесний громадянин Уманського району, заслужений працівник сільського господарства України.

Новий стадіон "Maximus" приймав численних почесних гостей, зокрема, голову Черкаської обласної ради Олександра Вельбівця, голову Уманської районної державної адміністрації Євгенія Данченка, голову Уманської районної ради Оксану Супрунець.

Від Уманської райдержадміністрації та районної ради Василю Чекаленку була вручена подяка за вагомий особистий внесок у соціально-культурний розвиток села Берестівець, будівництво та облаштування стадіону, популяризацію спорту в Уманському районі та підтримку розвитку футболу на селі. Керівники району також передали у подарунок спортивний інвентар.

Усі присутні отримали незабутні враження від святкувань урочистої події, адже протягом дня тривала розважальна програма атракціонами, свято морозива, концерт за участі народного артиста України Степана Гіги та заслуженого артиста України Михайла Грицкана і феєричний салют.

 «Обидва стадіони – в Берестівці і Кочубіївці, а також дитячий майданчик у Городецькому побудовані за спонсорства сільгосппідприємств,- зазначив голова Уманської райдержадміністрації Євгеній Данченко. -  Робити кращим сьогодення – це і є запорука стабільності. В період реформ і змін дуже важливим є розуміння тимчасовості труднощів і бачення позитивних перспектив, які можуть відкриватись тільки тоді, коли є діалог, бажання чути один одного і наполегливо працювати заради блага людей.  Загалом ці та інші перспективні справи, з якими Уманщина зустрічає День Незалежності України – це результат реформи децентралізації, в рамках якої докладають зусиль люди, що вболівають за долю країни, свого міста і сіл спільно з командою Президента Петра Порошенка».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь