Наведемо чистоту спільними зусиллями!

Дата: 18.03.2019 17:11
Кількість переглядів: 695

Нарешті прийшла довгоочікувана весна! Але сніг зійшов і відкрив на наших подвір’ях, вулицях, скверах і парках накопичене за зимовий період сміття. Швидко і якісно очистити Уманський район від нього ми зможемо за однієї умови: якщо всією громадою використаємо сприятливі погодні умови і візьмемо активну участь у прибиранні. До нього долучаться і службовці державної адміністрації, і органи місцевого самоврядування. Роботи вистачить на всіх. Головне – прагнути, щоб населені пункти були завжди чистими та ошатними, тоді жити буде більш затишно і комфортно.

Фото без описуТож із 18 березня по 18 травня 2019 року на території Уманського району оголошується двомісячник із благоустрою, озеленення, поліпшення стану довкілля населених пунктів. Відповідне розпорядження було прийняте Уманською районною державною адміністрацією 05.03.2019 № 31. Таким чином державна адміністрація закликає жителів Уманщини привести до належного естетичного та санітарного стану прибудинкові території, зупинки громадського транспорту, території кладовищ, спортивні майданчики, парки, сквери, території установ та підприємств, зони відпочинку.

Кожен житель Уманського району має змогу долучитись до щорічного двомісячника з благоустрою. Адже щоб принести користь суспільству, природі, рідному селу необхідно витратити зовсім не багато часу – досить організувати прибирання на власному подвір’ї, біля будинку та вулиць, разом із родиною та сусідами висадити дерева, декоративні кущі та квіти. Сильна і дружна громада Уманщини не залишить сміттю жодного шансу!

Уманська райдержадміністрація

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь