В Уманському та Христинівському районах на автодорозі М-12 тривають ремонтні роботи

Дата: 06.06.2018 17:11
Кількість переглядів: 900

Підрядною організацією продовжуються роботи з поточного середнього ремонту на автомобільній дорозі міжнародного значення М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка в Уманському та Христинівському районах Черкащини.

Фото без описуНа даний час завершені роботи з поширення проїзної частини дороги та планування узбіччя на усіх ділянках, де проводиться ремонт. Завершуються роботи з влаштування вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття. Надалі продовжаться роботи з влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття.

Проектом поточного середнього ремонту цієї ділянки дороги автодороги М-12 передбачено проведення влаштування основи дорожнього одягу, стабілізацію основи дорожнього одягу за технологією «холодний ресайклінг», влаштування вирівнюючого та верхнього шарів асфальтобетонного покриття. Окрім того, підрядною організацією проводитимуться роботи із укріплення узбіч, влаштування зупиночних майданчиків та заміни дорожніх знаків.

Постійний технічний нагляд за проведенням робіт здійснюється спеціалістами з відділу якості, технічного контролю та нових технологій і лабораторії з контролю якості Служби автомобільних доріг у Черкаській області та ДП «Дорожній контроль якості».

Роботи із поточного середнього ремонту, на замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області, виконує підрядна організація ТОВ «ШРБУ-48».

Частина автодороги державного значення М-12 Стрий–Тернопіль–Кропивницький–Знам?янка в області є частиною транснаціонального транспортного коридору «GO Highway», який поєднує українські чорноморські порти Одеси та Миколаєва з польськими портами на Балтійському морі у Гданську та Гдині. Протяжність автомобільної дороги М-12 у рамках транснаціонального транспортного коридору «GO Highway» у межах Черкаської області становить 37 км.

За інформацією прес-служби САД у Черкаській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь