Делегація з Уманщини побувала на відкритті сучасної доїльної зали ТОВ «Кищенці»

Дата: 12.06.2018 17:14
Кількість переглядів: 814

Сучасну доїльну залу GEA Westfalia типу «Карусель» з одночасним доїнням на 80 корів 12 червня було введено в експлуатацію на тваринницькому комплексі ТОВ «Кищенці». Воно розташоване у селі Добра Маньківського району Черкаської області.

Фото без опису

ТОВ «Кищенці» – одне з найкращих господарств Асоціації виробників молока, яскравий приклад динамічного розвитку та впровадження новітніх технологій, лідери молочної галузі країни. Нині в господарстві утримується 1100 голів дійного стада. У планах засновника та директора ТОВ «Кищенці» Корнеліса Хузінхи – довести дійне стадо до 3500 голів корів.

Окрім того, на базі даного тваринницького комплексу цього дня був відкритий унікальний навчальний центр Dairy Center Kischenzi, який у співпраці з Асоціацією виробників молока стане майданчиком для навчання та перепідготовки спеціалістів для галузі молочного скотарства.

На заході були присутні заступник Міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції Ольга Трофімцева, голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко, представник посольства Нідерландів в Україні, віце-президент Асоціації виробників молока Любомир Дикун.

Мала змогу побачити на власні очі інноваційні технології, яких в Україні  поки що – одиниці, і делегація з Уманського району – начальник управління агропромислового розвитку Уманської райдержадміністрації Валентина Мовчанюк, голова ФГ «Базис» Володимир Осадчий та спеціалісти його господарства.

Тваринництво є одним із пріоритетних напрямків сільськогосподарського виробництва. І ведення галузі за інтенсивними новітніми технологіями знаменує собою значний прорив вперед. Приємно, що Черкащина у цьому – в лідерах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь