В Аполянці відбулися загальні збори громадян

Дата: 13.03.2019 17:14
Кількість переглядів: 938

12 березня в селі Аполянка відбулися загальні збори громадян. Участь у них взяли голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко, голова районної ради Оксана Супрунець, депутат районної ради Володимир Мальченко, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

Про виконання бюджету сільської ради та програми соціально-економічного розвитку села Аполянка поінформував сільський голова Петро Філіпенко. Зокрема, він зазначив, що в минулому році за рахунок коштів сільської ради в населеному пункті виконано ремонт фасаду Будинку культури на суму 295 тис. грн; проведено реконструкцію вуличного освітлення протяжністю 1,5 км на суму 130 тис. грн; в дошкільному навчальному закладі замінено двері, встановлено плазмовий телевізор та оновлено меблі на загальну суму 64 тис. грн; підключено швидкісний інтернет до ФАП – 6 тис. грн.

У 2018 році здійснено ремонт доріг по вул. Набережна, Молодіжна, Партизанська, Перемоги (82 тис. грн – кошти сільської ради, з них 18 тис. грн – кошти ТОВ «Прометей»), встановлено дитячі майданчики (субвенція державного бюджету, 1 тис. грн – кошти сільської ради), виготовлено проектно-кошторисну документацію на водогін (150 тис. грн – кошти сільської ради).

Звітуючи про роботу, сільський голова відмітив, що на програму «Шкільний автобус» з місцевого бюджету виділено 50 тис. грн, на пільгові перевезення окремих категорій громадян – 19,3 тис. грн.

Нині проблемним питанням населеного пункту залишається ремонт аварійного містка між Аполянкою і Доброводами та відновлення роботи відділення поштового зв’язку.

Завдяки тісній співпраці сільської ради та ТОВ «Прометей», яке очолює депутат районної ради Володимир Мальченко, в населеному пункті в належному стані підтримуються всі заклади соціальної сфери. Володимир Петрович небайдужий до людських бід – за його словами, жителям села минулого року надано на лікування 200 тисяч гривень, також він постійно підтримує фінансово центральну районну лікарню.

Важливо, що ТОВ «Прометей» виплатило своїм пайовикам одну з найбільших плат за оренду землі у районі – 12%, сплативши при цьому 1200 тис. грн податків.

Голова Уманської РДА Євгеній Данченко відзначив, що взаєморозуміння між сільською радою та керівництвом місцевого сільськогосподарського підприємства дає можливість селу розвиватись. І це, безперечно, є показовим прикладом для інших.

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату райдержадміністрації

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь