В Аполянці відбулися загальні збори громадян

Дата: 13.03.2019 17:14
Кількість переглядів: 955

12 березня в селі Аполянка відбулися загальні збори громадян. Участь у них взяли голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко, голова районної ради Оксана Супрунець, депутат районної ради Володимир Мальченко, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

Фото без описуПро виконання бюджету сільської ради та програми соціально-економічного розвитку села Аполянка поінформував сільський голова Петро Філіпенко. Зокрема, він зазначив, що в минулому році за рахунок коштів сільської ради в населеному пункті виконано ремонт фасаду Будинку культури на суму 295 тис. грн; проведено реконструкцію вуличного освітлення протяжністю 1,5 км на суму 130 тис. грн; в дошкільному навчальному закладі замінено двері, встановлено плазмовий телевізор та оновлено меблі на загальну суму 64 тис. грн; підключено швидкісний інтернет до ФАП – 6 тис. грн.

У 2018 році здійснено ремонт доріг по вул. Набережна, Молодіжна, Партизанська, Перемоги (82 тис. грн – кошти сільської ради, з них 18 тис. грн – кошти ТОВ «Прометей»), встановлено дитячі майданчики (субвенція державного бюджету, 1 тис. грн – кошти сільської ради), виготовлено проектно-кошторисну документацію на водогін (150 тис. грн – кошти сільської ради).

Звітуючи про роботу, сільський голова відмітив, що на програму «Шкільний автобус» з місцевого бюджету виділено 50 тис. грн, на пільгові перевезення окремих категорій громадян – 19,3 тис. грн.

Нині проблемним питанням населеного пункту залишається ремонт аварійного містка між Аполянкою і Доброводами та відновлення роботи відділення поштового зв’язку.

Завдяки тісній співпраці сільської ради та ТОВ «Прометей», яке очолює депутат районної ради Володимир Мальченко, в населеному пункті в належному стані підтримуються всі заклади соціальної сфери. Володимир Петрович небайдужий до людських бід – за його словами, жителям села минулого року надано на лікування 200 тисяч гривень, також він постійно підтримує фінансово центральну районну лікарню.

Важливо, що ТОВ «Прометей» виплатило своїм пайовикам одну з найбільших плат за оренду землі у районі – 12%, сплативши при цьому 1200 тис. грн податків.

Голова Уманської РДА Євгеній Данченко відзначив, що взаєморозуміння між сільською радою та керівництвом місцевого сільськогосподарського підприємства дає можливість селу розвиватись. І це, безперечно, є показовим прикладом для інших.

Фото без опису

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату райдержадміністрації

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь