Відзначення Дня захисту дітей в Уманському районі

Дата: 04.06.2019 17:16
Кількість переглядів: 963

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято стало символом дитячої щирої радості та надії на майбутнє. Тому вже доброю традицією для Уманського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді стало вітати дітей району із Днем захисту дітей.

Фото без опису

31 травня в переддень цього свята центром соціальних служб для сімї, дітей та молоді, за сприяння адміністрації розважально-спортивного комплексу «Амарант», було організовано та проведено спортивні розваги для  дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в прийомних сімях та дитячому будинку сімейного типу Уманського району.

Під час перебування в розважально-спортивному комплексі діти отримали масу позитивних вражень від парку розваг, що включали в себе лабіринт, батути, карусель «Ромашка», «Джунгліленд».

По завершенню спортивних розваг працівники центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді привітали дітей із закінченням навчального року та Днем захисту дітей. Вони побажали їм міцного здоров’я, успіхів, щасливого дитинства, сяючих посмішок, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул та, на згадку про гарно проведений час, вручили подарунки у вигляді канцелярського приладдя.

Уманський районний центр

 соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь