З поклоном до Великого Кобзаря

Дата: 11.03.2019 17:16
Кількість переглядів: 990

Щороку в березневі дні на Уманщині вшановують генія слова, національного пророка, борця за ідеали справедливості та добра, за кращу долю України та українського народу, який став символом України – Тараса Григоровича Шевченка. Він був і залишається справжнім митцем, людиною незвичайної долі і неймовірного таланту, що здобула світову славу. Про Шевченка знають, його цитують, його твори формують світогляд, віддзеркалюють душу українця. Важко знайти українця, який би не знав хоча б кількох шевченківських рядків.

З поклоном до Великого Кобзаря – його погруддя в селі Родниківка – 11 березня прийшли голова Уманської районної державної адміністрації Євгеній Данченко, голова районної ради Оксана Супрунець, сільський голова с. Родниківка Руслан Яремчук та очільники інших населених пунктів району, депутати районної ради Володимир Мальченко, Сергій Войченко та Людмила Сальнікова, працівники райдержадміністрації та райради, вчителі та учні школи. Вони шанобливо поклали квіти до пам’ятного знаку генію українського народу.

Велич таланту Тараса Шевченка продемонстрували поемою «Тополя», яку виконала, натхненно декламуючи і співаючи, учениця Родниківської ЗОШ I-III ступенів ім. Т. Г. Шеченка, вихованка Родниківського будинку культури Мішель Коваленко.

 

Фото без опису

 

Відділ взаємодії з громадськістю апарату

Уманської райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь