Про зміни в автобусному перевезенні по маршрутах Умань – Антонівка та Умань – Краснопілка

Дата: 21.03.2019 17:20
Кількість переглядів: 1115

20 березня 2019 року до Уманської райдержадміністрації надійшов лист від ТОВ «Круїз-Авто» щодо дострокового розірвання Договору від 27.11.2014 №1/2014/14, яким було передбачено перевезення населення на приміському автобусному маршруті  № 146 «Умань-Антонівка». Перевізник припиняє обслуговувати маршрут з 01.04.2019, назвавши причиною його збитковість.

Фото без описуПроте, із 04.01.2019 на приміському автобусному маршруті № 146 «Умань-Антонівка» здійснюється щоденне перевезення за чотирма оборотними рейсами відповідно до укладеного Договору від 03.01.2019 №1/2019/2 між Уманською райдержадміністрацією та перевізником  приватним підприємцем Грицаюком А. В.

Розклад руху на вказаному маршруті було погоджено головами Паланської ОТГ, Юрківської сільської ради та в. о. голів Посухівської та Антонівської сільських рад.

Водночас, повідомляємо, що питання із перевезенням жителів с. Краснопілка у звязку з відмовою ТОВ «Круїз-Авто» також вирішено. 18 березня Черкаська облдержадміністрація внесла зміни в розклад руху маршруту № 336 «Маньківка-Умань», який обслуговує приватне підприємство «Северин». Тепер цей маршрут пролягатиме через с. Краснопілка. Перевезення буде здійснюватися щоденно із пятьма оборотними рейсами. Детальний розклад руху автобуса додається. 

 

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь