Дитячий садочок села Колодисте отримав нові ліжечка

Дата: 04.01.2018 17:22
Кількість переглядів: 860

Фото без опису

Після призначення на посаду голови Уманської районної державної адміністрації Євгеній Данченко взяв за мету якнайшвидше ознайомитися з кожним населеним пунктом району, аби на власні очі побачити всі їхні досягнення та проблеми, оцінити перспективи розвитку.

Відвідуючи село Колодисте, Євгеній Михайлович завітав у дитячий садочок. У спілкуванні з завідуючою Оленою Кондратюк була озвучена проблема у забезпеченні якісними новими ліжками для дітей.

Очільник району одразу відреагував, давши доручення фінансовому управлінню райдержадміністрації закласти фінансування цих цілей з районного бюджету. В результаті з районного бюджету було виділено субвенцію Колодистенській сільській раді у сумі 50 тисяч гривень на придбання ліжок у дошкільну установу.

Сьогодні дитячий садочок отримав нові спальні місця. Євгеній Данченко особисто приїхав проконтролювати процес та, при нагоді, привітав колектив дошкільного навчального закладу з новорічно-різдвяними святами.

Завідуюча Олена Андріївна подякувала голові райдержадміністрації за небайдужість та реальну допомогу. Адже якісний сон для дітей – це запорука здорового життя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь