Голова РДА Євгеній Данченко привітав жителів Краснопілки з відкриттям оновленого фельдшерсько-акушерського пункту

Дата: 12.10.2018 17:23
Кількість переглядів: 1766

11 жовтня у селі Краснопілка сталася гарна подія – відкрито відремонтований фельдшерсько-акушерський пункт. Це стало можливим завдяки плідній співпраці органів державної влади, місцевого самоврядування і представників бізнесу.

Фото без описуНа урочистості з цієї нагоди завітали голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко, голова районної ради Оксана Супрунець, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Жорницький, головний лікар КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Уманської РР Олександр Новаківський, сільський голова Петро Семенюк, працівники первинної ланки району, жителі села.

Як зазначив сільський голова, ремонт фельдшерсько-акушерського пункту та упорядкування прилеглої території здійснено за рахунок субвенції сільської ради в сумі 250 тис. грн та за спонсорської підтримки керівника підприємства ТОВ «Аграрій СВПП» Петра Карачуна.

Голова райдержадміністрації Євгеній Данченко привітав жителів села Краснопілка з оновленням медичного закладу, висловив вдячність сільському голові, депутатам, керівнику місцевого підприємства та усім, хто долучився до проведення ремонтних робіт.

«Мені дуже приємно, що населений пункт так ефективно розвивається: ремонтуються дороги, будується водогін, а сьогодні ми мали можливість відкрити відремонтований фельдшерсько-акушерський пункт. І це є прикладом для інших населених пунктів району. Здоров’я населення – основа добробуту держави, тому медичному обслуговуванню має приділятися першочергова увага», – зазначив очільник району.

Усі присутні мали змогу оглянути відремонтовані приміщення ФАПу та на власні очі переконатися, що він відповідає всім сучасним вимогам Національної служби здоров’я України. Це дасть можливість значно покращити як надання медичної допомоги, так і проведення профілактичних заходів жителям села.

Черговою приємною подією цього дня стало також відкриття дитячого ігрового майданчика. На такий подарунок для малечі Краснопілки витратили 38,5 тиc. грн. За сприяння народного депутата України Антона Яценка, за підтримки райдержадміністрації та за ініціативи сільського голови маленьким жителям побудували містечко для веселого та активного відпочинку.

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь