Голова Уманської райдержадміністрації Євгеній Данченко привітав Родниківську ЗОШ I-III ступенів ім. Т. Г. Шевченка з 5-річним ювілеєм

Дата: 13.10.2017 17:29
Кількість переглядів: 953

Фото без опису1 жовтня дружну шкільну родину Родниківської ЗОШ I-III ступенів ім. Т. Г. Шевченка об’єднала знаменна подія – ювілейний день народження навчального закладу.

Окрім колективу школи, на святі, зокрема, були присутні голова Уманської райдержадміністрації Євгеній Данченко, голова районної ради Оксана Супрунець, керівник апарату райдержадміністрації Наталія Сиротюк, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Борис Бондар, директор КСП «Родниківка», депутат районної ради Сергій Войченко, директор ПП «Центр-монтаж-енерго», депутат обласної ради Володимир Кокодзей, власник ПП «Сфера-пласт» Юрій Ситнік та генеральний директор «Сфера-пласт» Олена Ястребова.

Директор навчального закладу Олександра Слупіцька відмітила, школа має чим і ким гордитися. За рейтинговими показниками – це найкращий навчальний заклад Уманського району. Школа неодноразово брала участь у міжнародних виставках «Сучасні заклади освіти», має відзнаки МОН України за творчу працю з підвищення якості національної освіти та «Інноватика в сучасній освіті», нагороджена дипломами МОН України за активну участь та представлення освітніх інноваційних технологій. У 2016/2017 році відкрито 1-А клас згідно науково-педагогічного проекту «Інтелект України».

У рамках обласної цільової програми «Інноваційні школи Черкащини» з 2017 року навчальний заклад визнано інноваційним, як школа екологічної культури та планетарного мислення.

Від імені районної державної адміністрації Євгеній Данченко привітав увесь педагогічний колектив та учнів навчального закладу з першим ювілеєм. Він підкреслив, що будівництво такого гарного навчального закладу є результатом належного співробітництва влади, органів місцевого самоврядування та бізнесу. У школі панує атмосфера затишку, що є свідченням відповідальної і злагодженої праці усього педагогічного колективу. Родниківська школа має гарні напрацювання та широкі перспективи розвитку.

На честь ювілею очільник району вручив директору школи подарунки – принтер і ноутбук.

У ході проведення заходу ведучими шкільного свята було перегорнуто «уявні» сторінки шкільного альбому, з яких всі присутні дізналися про історію навчального закладу, його творчий та працелюбний педагогічний колектив.

Гарного святкового настрою додавали гостям заходу художні номери від творчих вихованців школи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь