Фінал чемпіонату з футболу Уманського району

Дата: 06.11.2017 17:30
Кількість переглядів: 1104

У неділю, 5 листопада, осінь подарувала гарний день, ніби знала що на    Уманщині буде свято футболу. Дійсно, свято було, і вдалося воно на славу. Передувало йому тривала боротьба, яка розпочалася між п’ятнадцятьма командами ще 30 квітня 2017 року. Саме стільки футбольних колективів виявило бажання позмагатися за чемпіонство у першості Уманського району з футболу в 2018 році. Команди поділили на дві групи і вони протягом квітня-вересня визначали найкращих у своїх групах.

До чвертьфіналів пройшли відповідно з групи А команди «Темп» Дубова, «Покрівля та фасад» Умань, «ФК Дмитрушки» Дмитрушки та «Базис» Кочубіївка. З групи Б боротьбу продовжили такі команди, як «Граніт» Ст. Бабани, «Маньківка» Маньківка, «Ятрань–80» Умань та «Ніка» Родниківка. Після чвертьфінальних матчів до півфіналів вийшли команди «ФК Дмитрушки», «Ніка», «Базис» і «Покрівля та фасад».

За підсумками зустрічних матчів до «малого» фіналу потрапили «Покрівля та фасад» і «ФК Дмитрушки», а за чемпіонство мали змогу позмагатись «Базис» та «Ніка». 

Розпочалося футбольне дійство матчем за третє місце у чемпіонаті Уманського району між командами «ФК Дмитрушки» і «Покрівля та фасад».

Фото без опису

Гра проходила за певної ігрової переваги команди з села Дмитрушки, але фінальний свисток переможця не виявив, рахунок 2:2. Лише в післяматчевих пенальті «ФК Дмитрушки» довели, що вони більше заслуговують на бронзові нагороди.

Фото без опису

Фінальна зустріч проходила на прекрасному новому стадіоні в с. Родниківка. За золоті нагороди вийшли боротись «Ніка» Родниківка та «Базис» Кочубіївка.

Фото без опису

Початок зустрічі проходив у рівній боротьбі. Кілька гострих моментів створили футболісти з села Кочубіївка, але в другій половині першого тайму зросла перевага футболістів «Ніки», яка виявилась у двох забитих м’ячах до кінця тайму. У другій половині зустрічі «Ніка» не зупинялась і дотисла «Базис» психологічно, забивши ще два м’ячі. 4:0 – більш ніж переконлива перемога Родниківчан.

 По завершенню зустрічі відбулось офіційне нагородження переможців першості. До футболістів з вітальним словом звернувся начальник відділу освіти, молоді та спорту Уманської РДА Бондар Б. Б. та вручив нагороди командам – почесні грамоти та медалі, а переможцям – перехідний кубок першості Уманського району.

Фото без опису

Фото без опису

«Ніка» Родниківка – чемпіон Уманського району з футболу сезону 2017 року.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь