На Уманщині проведено обласну нараду з питань стратегії розвитку аграрного сектору

Дата: 27.11.2017 17:39
Кількість переглядів: 881

Фото без опису

24 листопада за підтримки Громадської спілки «Всеукраїнська Аграрна Рада» (м. Умань) відбулася обласна нарада з питань стратегії розвитку аграрного сектору Черкаської області.

У нараді взяли участь начальник та спеціалісти управління агропромислового розвитку Черкаської облдержадміністрації, начальники управлінь агропромислового розвитку райдержадміністрацій, представники Громадської спілки «Всеукраїнська Аграрна Рада», Асоціації виробників молока, Асоціації «Свинарі України», Національної асоціації «Цукровиків України».

Голова Громадської спілки «Всеукраїнська Аграрна Рада» А.Є. Дикун висвітлив основні напрямки роботи спілки, які направлені на підтримку сільськогосподарських підприємств – членів спілки в питаннях інформаційного забезпечення новин аграрного ринку, цінової політики, нововведень у галузях рослинництва, тваринництва, юридичної та правової підтримки тощо.

Аналітиками Асоціації виробників молока, Асоціації «Свинарі України», Національної асоціації «Цукровиків України» підняті питання щодо перспектив та шляхів розвитку молочного скотарства, свинарства, цукрової галузі, висвітлено аналіз основних економічних показників даних галузей.

У ході проведення наради начальником управління агропромислового розвитку Черкаської облдержадміністрації І.Л. Колодкою наголошено на важливості подальшої співпраці обласного та районних управлінь АПР із Всеукраїнською Аграрною Радою по напрямках стратегічного розвитку аграрного сектору Черкаської області. 

Учасники наради мали можливість ознайомитись із першим приватним аргарним ліцеєм, в якому, власне, і проходила зустріч. Український аграрний ліцей – це академічний навчальний заклад для учнів 10-11 класів. Метою закладу є створення мережі освітніх центрів, що спрямовані на підготовку активної та ініціативної молоді, яка вмотивована та готова до роботи в аграрному секторі країни та до міжнародного співробітництва.

За інформацією Управління агропромислового розвитку

райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь