Євгеній Данченко відвідав село Вільшана Слобідка

Дата: 01.11.2018 17:40
Кількість переглядів: 1452

З метою огляду соціально-економічного розвитку голова Уманської райдержадміністрації Євгеній Данченко 31 жовтня здійснив робочу поїздку в село Вільшана Слобідка.

Уже з перших хвилин перебування очільника району тут, невеликий населений пункт із кількістю жителів 225 осіб вразив своїм охайним та чепурним виглядом.

Під час візиту у фельдшерський пункт, голова РДА переконався, що в ньому наявні всі необхідні медикаменти. Для покращення роботи нещодавно в заклад були закуплені компютер та принтер. Медпрацівник змогла уже оформити 70% декларацій із пацієнтами. Опалення у ФП – електричне, є централізоване водопостачання та водовідведення. У приміщенні в останні роки проводився якісний ремонт.

У Вільшаній Слобідці відсутні власні заклади освіти, проте налагоджено якісне автобусне перевезення дітей  у школу та садочок села Дубова. Зате в цьому році за сприяння народного депутата України Антона Яценка в селі встановлено два дитячих майданчика. Біля них облаштовано зону відпочинку для батьків та інших категорій населення.

Окрім того, у найближчих планах сільського голови Леоніда Оратівського – реконструкція футбольного та баскетбольного полів, адже місцеві діти постійно займаються спортом.

При відвідуванні будинку культури Євгеній Данченко ознайомився з книжковим фондом бібліотеки та роботою села в напрямку художньої самодіяльності. Тут діє жіночий ансамбль, який активно бере участь у сільських та районних культзаходах.

У будинку культури розпочали роботи з облаштування тренажерної зали, де можуть займатися всі бажаючі.

Євгеній Данченко відзначив цю роботу. «Саме влада повинна подбати про наявність майданчиків для самореалізації молоді, треба вберігати підростаюче покоління від негативних суспільних факторів», - сказав голова РДА.

У цьому році в населений пункт проводиться швидкісний інтернет, який буде підведено до всіх закладів соціального значення.

Водночас, є в селі і декі проблемні питання. Найгостріше із них – аварійний стан автодороги, яка веде до Сушківки, Коржової, Дубової, Вільшаної Слобідки, Рогової, Острівця. Очільник району Євгеній Данченко взяв на контролю вирішення питання з ремонтом цього шляху.

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь