У Кочубіївці відкрито новий фельдшерський пункт

Дата: 21.11.2018 18:02
Кількість переглядів: 1035

21 листопада в селі Кочубіївка, що входить до складу Паланської об’єднаної територіальної громади, відкрито новий фельдшерський пункт, який розташували в адміністративному приміщенні.

У трьох просторих кімнатах закладу з централізованим опаленням та водовідведенням  міститься все необхідне для надання якісної медичної допомоги та проведення профілактичних заходів жителям села. Це приміщення, на відміну від старого, тепер повністю відповідає всім сучасним вимогам Національної служби здоров’я України.

Фото без опису

Голова райдержадміністрації Євгеній Данченко висловлює вдячність керівнику ФГ «Агрофірма «Базис» Володимиру Осадчому за надану спонсорську допомогу в облаштуванні медичного закладу. Володимир Олексійович завжди підтримує всі важливі соціальні проекти в районі. Зокрема, долучився до співфінансування закупівлі ангіографа в Уманську ЦРЛ, за його сприяння відкрито новий сучасний стадіон, проведено будівництво спортивної зали у Кочубіївській ЗОШ I-III ступенів та багато іншого.

За плідну та результативну співпрацю в розбудові району особлива подяка висловлюється і голові Паланської ОТГ Петру Кучеренку. Потужні кроки у розвитку Паланської громади стали можливі завдяки реформі децентралізації влади, ініційованої Президентом України Петром Порошенком.

 

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь