Святий Миколай завітав до дітей Уманського району

Дата: 19.12.2017 18:02
Кількість переглядів: 2203

Фото без опису

День Святого Миколая – особливо очікуване дитяче свято. Адже малеча сповнена мрій і фантазій, віри в казку і доброго дідуся, який обов’язково винагородить  за слухняність.

У цей святковий день привітання дітей різних категорій стало у нашому районі  традицією. Не став винятком і нинішній 2017 рік.

Тож, сьогодні 19 грудня, у Родниківському сільському будинку культури відбулося загальнорайонне дитяче свято, на якому зібралися обдаровані діти, діти із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування та діти загиблих учасників антитерористичної операції.

Зі словами вітань та щирими побажаннями до них звернулися голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко та голова районної ради Оксана Супрунець.

Зокрема, звертаючись до маленьких винуватців святкового дійства, Євгеній Михайлович відмітив: «Діти покладають на Миколая особливі надії, адже щиро вірять, що добрий і всесильний покровитель допоможе здійснити мрії. Тож нехай Святий Миколай-чудотворець дарує вам втілення найзаповітніших бажань! Бажаю, щоб у цей день кожен з вас одержав приємну звістку, щоб завжди поруч були люди, які підтримають і допоможуть, щоб з обличчя не сходили щира посмішка і гарний настрій.

Я вітаю вас із Днем Святого Миколая Чудотворця і прийдешніми новорічними святами. Хочеться побажати всім у ці святкові дні миру, світла та добра. Щоб в Україні нарешті все налагодилося і Господь Бог оберігав нас усіх і нашу державу. Любі діти, будьте такими ж щедрими, доброзичливими та вихованими, як чарівник Миколай. Нехай Чудотворець зігріє вас добром, любов’ю, і принесе мішок здоров’я! Зі святом!»

Передноворічна пора зазвичай для дітей проходить в очікуванні чудес, веселих святкувань, розваг та, звісно ж, подарунків. Проте інколи стається так, що свято доводиться зустрічати не в себе вдома, а в лікарні.

Але свято – на те воно й свято, щоб траплялися дива і найрізноманітніші сюрпризи. Тож святий Миколай, а з ним і керівництво району, не забувся навідатись до тих дітей, які 19 грудня знаходилися в педіатричному відділенні центральної районної лікарні.

Прямо у палатах маленькі пацієнти отримали вітання від голови райдержадмінстрації Євгенія Михайловича і побажання якнайшвидше видужувати. Спільно зі святим Миколаєм він вручив малечі подарунки.

Із привітаннями та подарунками голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко завітав також до Ладижинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату, де навчаються і виховуються 83 дітей.

Тут концертну програму підготували самі учні, які трішки несміливо, але старанно та емоційно виконували на сцені номери. Вони добродушно приймали гостей, вручили їм рукотворні презенти, а навзамін кожен вихованець навчального закладу також отримав подарунки від святого дідуся.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь